Geplaatst door Paul op 27 August 2014

Hoi Papa en Mama,

Hoe is het in Steyl met moeder Milly, Ivy en Lee?

Bij mij is alles goed hoor. Ik dacht ik laat even weten hoe het met me gaat sinds ik in Venray woon.

Mijn baasjes zijn gekke mensen en doen heel veel voor me, hebben zelfs een “koets” waar mijn zus Dewi en ik in vervoerd worden. Gemakkelijk joh, kom zonder me moe te moeten maken in het bos en daar mogen we dan lekker rondsnuffelen. Ja die koets is niet voor mij hoor, nee.. ik kan goed vooruit maar Dewi is al oud en kan niet meer zo goed. Maar je hoort mij niet klagen ik mag zo overal mee naar toe. Naar het dorp, ja daar moet ik dan wel weer lopen. Snap dat niet goed maar is wel zo gezellig, leuk, veel mensen die me aaien. Dan gaan ze een “terrasje”doen, wat dat dan ook mag zijn.

Geeft niet want ik krijg een bakje water en…..koekjes. Dus ik blijf wel lekker onder de tafel liggen.

Laatst zijn we met de auto weggegaan. Duurde lang!! Maar toen we op de plek waren waar we gingen wandelen, feest joh, bos, paarse bloemen, schapen, poortjes waar we doorheen moesten.

Na afloop weer het bekende “terrasje” doen. Ik geniet hier wel van.

Ook thuis wordt ik goed verwend. Heb een eigen slaapplek in de garage, lekker omheind, veilig.

Dewi moet het zonder deze beveiliging doen, maar ja die is ook al groot. Ik heb me toch een speelgoed gekregen van alle bezoekers die naar me kwamen kijken zgn. kraamvisite. Zal wel.

Soms weet ik niet goed waar ik mee moet spelen en dan gooien mijn baasjes alles zomaar op de grond. Dan moet ik me toch keffen en gek doen. Weet dan het speelgoed door de bossen niet meer.

Na enige tijd heb ik dan wel wat uitgezocht wat ik leuk vindt en dan ruimen zij mijn “troep”weer op.

Lekker he zo’n thuis waar ze alles voor je opruimen, je kamer schoonhouden etc.

Ik heb ook al een hoop geleerd hoor op school, zitten, staan, af, blijf maar vooral FOEI. Dit laatste hoor ik altijd als ik net met iets leuks, spannends bezig ben. Snap dit dan niet goed. Zo is er toch niks leukers dan Dewi bespringen, aanvallen, in de oren bijten is toch lekker spelen en zij vindt het goed …..ze zegt niet dat ik dit niet mag. Die 2 voeters wel…INDY FOEI!!

Zo pap en mam ik ben een beetje moe van het schrijven en moet een tukje gaan doen. Ik slaap en hik me wat af op een dag. Oh ja ik pas bijna niet meer in jullie bananendoos. Ben al aardig groot aan het worden hoor enne grijs. Is dat laatste wel normaal om mijn leeftijd? Maar ja doet geen pijn dus zal wel.

Nou tot gauw en anders tot schrijvens

Indy