Blog
Geplaatst door Paul op 27 February 2012

Vandaag hebben wij weer even kunnen genieten van een lekker winterzonnetje.
In ons hoekje bovenaan de trap bij de serre is het heel beschut zitten. Uit de wind,heerlijk die  zonnestralen op je gezicht. Je merkt dat het voorjaar met kleine pasjes eraan komt zetten.

Vrienden kennen ook dat hoekje. Vaak zitten we daar met een groepje bij elkaar om van de eerste voorjaarszon te genieten. Pils,wijntje erbij. Wie doet ons wat…..

Ook Lee voelt de warmte. Ik denk dat hij dit toch heel anders ervaart dan de vorst van de afgelopen weken. Hij vindt dit schijnbaar super want hij rent als een pup rond in de tuin.
Hij is nu 13 maanden. Echt volwassen zal hij wel nooit worden maar dat vinden wij dan ook het speciale van een reu. De meeste blijven hun heel leven toch een beetje hangen tussen hun pubertijd en volwassen worden..

Carnaval hebben we ook weer gehad. We doen er niet veel meer aan de laatste jaren. Optocht kijken en daarna een pilsje drinken met onze vrienden Math en Anita. Voor de rest hebben we genoten van een vrije week met onze hondjes. Dit betekent meestal, veel wandelen en op de bank met een goed boek en een bob op je benen.

Carnavalszondag hebben we Lee geborsteld. Wat krijgt hij een geweldige vacht. Elke borstelbeurt zien we dat er weer groei in zit. Dit vinden wij echt genieten .
Hij vindt zich zelf ook een hele kerel na het borstelen en loopt dan te pronken naar Milly.

De kleine meid maakt ons elke dag weer gelukkig. Zij heeft een uitgesproken vriendelijk karakter met een kwinkslag naar ondeugendheid. Heerlijk als ze weer met een big smile aan komt lopen met een sjaal van Annemarie of een schoen van mij. Leert ons weer de spullen beter op te ruimen..haha

Het showen gaat goed. We krijgen zo stilletjes aan onze opgebouwde ervaring van vroeger terug. Nog even en we kunnen zeggen “we are back”.

Ondertussen is het al weer bijna maart. Binnenkort de camper ophalen en dan heerlijk gaan touren . Leuk! Fijn combineren met shows. De euro- oes 2012 kijkt ook al om het hoekje. Wordt zeker weer een gezellige week met John en Moniek. Laat het voorjaar maar komen.
Wij zijn er klaar voor!!